Tuesday, April 26, 2016

1 Pengakuan 9 Luahan (PRE-ORDER)



Assalamualaikum semua….




Assalamualaikum semua….

Entry ini khas untuk sesiapa yang berminat nak beli novel terbaru saya, 1 Pengakuan 9 Luahan atau novel-novel saya yang lain.

Harga novel-novel saya seperti di bawah:-

🌼1 Pengakuan 9 Luahan - RM32sm/RM35ss
🌼 Layakkah Aku - RM36sm/RM39ss
🌼 Teman Lelaki Upahan - RM30sm/RM33ss
🌼 Cinta Sedingin Mint - RM24sm/RM27ss

Postage based on jumlah oder dan berat. DM, PM atau email zuera_rasiddin@yahoo.com utk oder. Nak whatsapp pon bole. 0136996563.

Provide details seperti berikut...
Nama:
Alamat:
No tel:
Tajuk novel yg nak dibeli:

Note daripada Cik Penulis:

1.    Saya akan post once stok sampai. Paling awal 11 May. Paling lewat 15May. Order dibuka sehingga 5 May jam 12.00 tengah malam.

2.    Selepas 5 May jam 12.00 tengah malam, saya TAK AKAN ambil order lagi. Saya ulang yer, tak akan! Hehe.


3.    Saya sebenarnya tak sure lagi macam mana saya nak ambil stok. Saya ingat nak ambil masa saya pergi PBAKL. 8 May tu. Tapi… takut myusahkan pihak KS dan juga susah untuk saya angkut stok yg banyak, so saya tak sure. Yelah… kalau PWTC, saya dah boleh imagine macam mana nak ambil stok. Dah biasa. Ini MAEPS. Saya tak tahu. Huhu. Pilihan kedua saya, ambil stok dekat ofis KS. Ini kalau saya mampu nak cover kos ke sana. Saya di Melaka yer. Kena ambil kira faktor duit minyak, duit tol. Haha. Atau cara yang TERSANGAT MUDAH, saya akan suruh KS pos ke saya. Hehe.



No comments: