Saturday, August 13, 2011

Teman Serumah




Assalamualaikum....





Good news. Cover novel saya dah keluar.

Thanks to Kak Sarah Marissa sebab inform saya.

Saya tak tahu pun cover saya dah keluar.

Ok, guys. Ini saja yang mampu saya kongsi.

Novel Teman Serumah atau Cinta sudah ditukar kepada Teman Serumah.

Terbitan Fajar Pakeer.

Ini saja yang saya tahu.

Jangan tanya bulan berapa keluar sebab saya tak ada jawapan.

Later, if i know, I will inform.


p/s: Any comment bout my cover? Hehe.

12 comments:

Eiymah said...

Comel! Congrtaz..

umi kalsom said...

cover yang sangat comel
sesuai dengan story :)
congrats ^^

zura asyfar said...

cover tu cute....secute jln citernye..hehe...tu je nk komen ;P

aisy said...

cutee la cover die..kawaii >.<

Anonymous said...

yes!!..klau dah de cover,xlama lg kluar la tu..sangaaat suke n...cover yg sedap!!

VanillaIce said...

eksaiteddd!!!!!!!!! comel! xD

Ezzaty Hanan said...

comel la!! nnt inform ek kalau novel tu da kluar!! sy xsbr2 nk tau ending cite tu!!

Amani Azwa said...

x sabo nye tggu novel ni keluar. dri dlu lagi sye tggu.. hehe..

idA said...

tahniah dik..nanti bagitau ek..cantik cover buku adik..tahniah sekali lagi..

nurafisha said...

zura...kene kasi aku free satu copy kalau dah kluar.hahahahaa.XD.good job!

Zuera said...

Terima kasih semua. =)

Nurafisha: ni pisha kan? kawan elmo. sry kalau salah. nak free copy, hadiahkan aku BR handpack yang besar dulu. haha. nak flavor Mint Choc Chip. ngee...

ihaaz said...

tahniah.. x sabar nak beli bila dah kuar nanti.. hehe